Home / archiefcentraal / activiteiten vvv vechtdal

activiteiten vvv vechtdal

Dalfsen

Educatieve avond met minicursus sterrenkijken. Als vervolg op de succesvol verlopen thema-avond van 2 maart wordt opnieuw een minicursus sterrenkijken aangeboden. Hier leer je met behulp van een sterrenkaart de sterrenhemel kennen. Sterrenwacht het Vechtdal, Koesteeg 4. Prijs: volwassenen 3,50 euro en kinderen 2,50 euro. Openingstijden: 20.00 tot 22.00 uur.

Nieuwleusen

Dyslexie vragenuurtje. Heeft mijn kind dyslexie? Wanneer en hoe vraag je een dyslexietest aan? Hoe krijg ik een dyslexie verklaring? Kom en stel uw vraag aan Marjan Meijerink in de bibliotheek. Openingstijden: 16.00 tot 17.00 uur.

Ommen

Naar de schapen en de lammeren. De kinderen kunnen deze middag onder begeleiding van hun ouders/verzorgers en de gidsen van het Natuurinformatiecentrum Ommen een bezoek brengen aan de schaapskooi van Landschap Overijssel en de lammeren bekijken. Natuurinformatiecentrum Ommen, Hammerweg 59A, 0529-450702. Prijs: 3 euro per kind, dit is inclusief een glas ranja. Reserveren verplicht. Aanvang 13.30 uur.

Spelmiddag. Waterbalspelen in zwembad Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5. Openingstijden: 13.30 tot 17.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / activiteiten vvv vechtdal

activiteiten vvv vechtdal

Zondag 3 april vinden er de volgende activteiten plaats in het Vechtdal:

Ommen

Kwatta – Fabian, of Het Land Dat Niet Bestond. Te gekke avonturen in Het land dat niet bestond. Ook kaarten verkrijgbaar bij VVV ANWB Ommen. Theater Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5. Aanvang 15.00 uur.

Oudleusen

Kamerconcert. Vroeg Italiaanse kamermuziek, uit de eerste helft 17e eeuw, laat het Caecilia-Concert onder leiding van Wouter Verschuren u horen. Kleine kerk, J. Schaapmanstraat 1. Entree 13 euro, voor donateurs 11 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar 5 euro en van 13 tot en met 17 jaar 7,50 euro. Aanvang 15.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.