aantal bibliotheken een week dicht

Vanwege de overgang naar een nieuw Bibliotheeksysteem zijn de Bibliotheek Ommen, Bibliotheek Lemele en de Stichting Bibliotheken Dalfsen-Nieuwleusen gesloten van maandag 16 tot en met zondag 22 mei. Ook de Bibliobus rijdt niet in deze week. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend, de Bibliobus hervat dan de normale route.

Het huidige Bibliotheeksysteem is niet meer toereikend voor de (digitale) wensen van de Overijsselse Bibliotheken. De Overijsselse Bibliotheken gaan daarom over op een nieuw systeem. Tijdens de overgang, die een week in beslag neemt, is het Bibliotheeksysteem niet te gebruiken. Hierdoor kunnen uitleningen, inname, reserveringen en verlengingen niet verwerkt worden. De Bibliotheken zijn daarom helaas genoodzaakt een week te sluiten.

Tijdens de sluitingsweek is ook het online verlengen en reserveren via de catalogus niet mogelijk. De website van de Bibliotheek is wel bereikbaar. De uitleentermijn wordt vanzelfsprekend met een week verlengd. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend. Ook de Bibliobus hervat dan de normale route.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.