Home / archiefcentraal / aantal bibliotheken een week dicht

aantal bibliotheken een week dicht

Vanwege de overgang naar een nieuw Bibliotheeksysteem zijn de Bibliotheek Ommen, Bibliotheek Lemele en de Stichting Bibliotheken Dalfsen-Nieuwleusen gesloten van maandag 16 tot en met zondag 22 mei. Ook de Bibliobus rijdt niet in deze week. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend, de Bibliobus hervat dan de normale route.

Het huidige Bibliotheeksysteem is niet meer toereikend voor de (digitale) wensen van de Overijsselse Bibliotheken. De Overijsselse Bibliotheken gaan daarom over op een nieuw systeem. Tijdens de overgang, die een week in beslag neemt, is het Bibliotheeksysteem niet te gebruiken. Hierdoor kunnen uitleningen, inname, reserveringen en verlengingen niet verwerkt worden. De Bibliotheken zijn daarom helaas genoodzaakt een week te sluiten.

Tijdens de sluitingsweek is ook het online verlengen en reserveren via de catalogus niet mogelijk. De website van de Bibliotheek is wel bereikbaar. De uitleentermijn wordt vanzelfsprekend met een week verlengd. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend. Ook de Bibliobus hervat dan de normale route.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.