aanleg kunstgrasveld marienberg van start

Afgelopen vrijdag april zetten Herman Hutten en wethouder Lagas in de fonkelnieuwe bestuurskamer de handtekeningen onder de overdracht. Niets staat meer de aanleg van het kunstgrasveld in de weg. Namens de gemeente Hardenberg was Dick Rosink aanwezig. “Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling”, weet oud-voorzitter Jan Noeverman te melden. “In de gemeente Ommen zijn wij het tweede sportpark die een kunstgrasveld mag begroeten. De planning is dat het veld 1 augustus wordt opgeleverd. Ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen. “

Noeverman nam het project op zich toen hij voor enkele jaren de voorzittershamer overdroeg aan Wim Hutten. “Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad, maar eind goed al goed”. Vanaf het nieuwe seizoen 2011/2012 kan er dus bij voetbalvereniging Mariënberg ook gebald worden op nepgras, iets waar de roodzwarten reikhalzend naar uit hebben gekeken. Het extra veld zal vooral op de drukke zaterdagochtenden een uitkomst zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.