Home / archiefcentraal / aanhouding na achtervolging door zwolle

aanhouding na achtervolging door zwolle

Na een achtervolging door de stad, waarbij de bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoonde, stopte het voortuig op de Celebestraat. De bestuurder en de inzittende gingen er lopend vandoor. Op de Bankastraat kon de inzittende worden aangehouden. Er is nog gezocht naar de bestuurder, maar hij is niet meer aangetroffen. In de auto werd een aantal wapens gevonden die verboden zijn. De auto bleek niet verzekerd te zijn en is, net als de wapens, inbeslaggenomen. Er is een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.