zvoschutte wint en houdt de nul

De zaalvoetballers van VV Ruurlo kwamen woensdag 23 maart op bezoek in Ommen. Een ploeg die heeft bewezen de topteams op de knieën te kunnen krijgen maar de punten laat liggen tegen de lager geklasseerde teams. Dit met een zaal die door een feestje wel heel erg glad was stond er een lastige wedstrijd voor ZVO/Schutte Informatisering op het programma.

De wedstrijd begon rustig met opnieuw Erik Logtenberg op doel als vervanger van de nog geblesseerde JP Ekkel. Na een kwartier spelen was het aanvoerder Stefan Buitenhuis die de score opende. Na een één tweetje met Martijn Wassing werd de keeper eindelijk gepasseerd 1-0. Ruurlo schoot binnen de minuut nog op de paal en weer een paar minuten later schoot Stefan Veenstra net naast het vrijwel lege doel. In de twintigste minuut was daar dan toch de verlossende 2-0. Koen Tip zag zijn doelpoging nog geblokt worden door de keeper van Ruurlo maar in de rebound was het Leon Makkinga die de 2-0 ruststand liet noteren.

De tweede helft werd perfect begonnen. Binnen de minuut was het Stefan Veenstra die de 3-0 voor ZVO/Schutte Informatisering op het bord zette. Ruurlo deed er nog alles aan om te scoren maar was niet gelukkig in de afronding of stuitte op de keeper van ZVO/Schutte Informatisering. Erik weigerde deze avond te cappituleren. In de 37e minuut was het Redmar Roelofs die op avontuur ging en geheel solo brak hij door de verdediging van Ruurlo en liet de keeper van Ruurlo met een schoot laag in de hoek kansloos.4-0. Het verzet van Ruurlo was nu gebroken. Bij de 5-0 was het Leon Makkinga met een goede assist op Martijn Wassing. Het slotakkoord was opnieuw Redmar Roelofs die gretig was en met een nette onderschepping de 6-0 eindstand liet noteren.

Ruurlo had wel een doelpunt verdiend in deze wedstrijd maar ZVO/Schutte Informatisering met Erik Logtenberg die als een jonge god zijn doel verdedigde was de terechte winnaar. Redmar Roelofs verstevigde zijn topscoorders positie met vijftien doelpunten in de Eerste Divisie.

De volgende wedstrijd is uit in Enschede waar Drienerlo op het programma staat. De eerstvolgende thuiswedstrijd is de topper tegen nummer twee, zvv Dynamo Lelystad op woensdag 6 april om 20.15 uur in de Carrousel in Ommen. Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van

zaalvoetbalvereniging ZVO/Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl of via TWITTER op ZVO1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.