Home / archiefcentraal / zvoschutte informatisering verliest in slotfase

zvoschutte informatisering verliest in slotfase

ZVO/Schutte Informatisering rees af naar Twello om daar tegen de serieuze kampioenskandidaat Club Hac te spelen. De thuiswedstrijd werd kansloos met 2-6 verloren en die wedstrijd had ook diepe indruk gemaakt. Moet wel gezegd worden dat dat nog vrij in het begin van het seizoen was en dat het team nu wel wat beter op elkaar is ingespeeld. ZVO/Schutte Informatisering was dus gewaarschuwd en de mannen moesten gelijk vanaf het eerste fluisignaal volle bak gaan. Helaas door ziekte en blessures was het team niet helemaal compleet waren er maar drie wissels waarvan een zich helemaal vol had gepropt met alles wat maar pijn wegneemt.

De eerste helft begon zoals verwacht gelijk met grote druk van Club Hac die op zoek gingen naar de snelle goal. Tot ver op de helft van ZVO/Schutte Informatisering werd er op de bal gejaagd maar in tegenstelling tot de vorige wedstrijd bleef het nu lange tijd 0-0 en kon ook Hac worden terug gedrongen

naar eigen helft. De spelers waren allemaal fel en alert en onderling werd goed gecoached. Het harde spel werd ook keurig beantwoord door zelf wat harder te spelen en zo werd er dus hier en daar af en toe een flinke beuk uitgedeeld.

Club Hac had al aardig wat schoten op goal gelost maar door uitstekend keepers werk van JP Ekkel bleef de nul nog lange tijd op het bord. Toen de 1-0 werd gescoord was er dus ook grote blijdschap bij de kampioenskandidaat maar gelukkig was het antwoord daar al snel. Stefan Veenstra gaf een super mooie steekpass aan Redmar Roelofs die vervolgens de bal het net in schoot. De rest van de eerste helft bleef het spannend maar met rust stond een keurige 1-1 op het scorebord.

De tweede helft werd weer net zo fanatiek begonnen en ook nu lag weer het initiatief bij Club Hac. En naarmate de wedstrijd vorderde begon ZVO/Schutte Informatisering steeds meer te geloven in een stunt. Maar ook conditioneel begon de wedstrijd zijn tol te eisen en de wedstrijd kon nog alle kanten op gaan. Club Hac begon wat geirriteerder te spelen met als gevolg wat gefrustreerde afstandsschoten dus het was aan de Ommenaren om maar is op zoek te gaan naar de 1-2. In die fase werd er van beide kanten gecounterd maar helaas moest Leon Makkinga na een optelsom van overtredingen het veld voor twee minuten verlaten.

Deze man minder periode werd succesvol doorstaan en het geloof om in ieder geval de punten te delen of zelfs de volle drie punten te pakken begon steeds sterker te worden. Helaas een kleine vier minuten voor het einde scoorde Club Hac de 2-1. Koen Tip werd gewisseld voor de keeper om zo een extra veldspeler te hebben en zo nog even de druk vol erop te kunnen zetten. De spanning was om te snijden want in die laatste paar minuten was het echt alle hens aan dek voor de thuisploeg. Alle inzet ten spijt ging ZVO/Schutte Informatisering met lege handen naar huis en mogen ze het woensdag weer proberen tegen Walk Inn Boys; eindstand 2-1.

Woensdag 16 maart om 20.15 uur komt Walk In Boys op bezoek in Ommen. Bij winst komt ZVO/Schutte Informatisering op de derde plaats in de stand. Dus aan alle supporters weer de oproep om ZVO/Schutte Informatisering te komen steunen en samen naar een overwinning te werken.

Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van zaalvoetbalvereniging ZVO/Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl of volg het eerste via twitter op ZVO1.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.