yoga en fit en actief zwanger

Voor meer informatie en opgave kan men bellen met Carinova, 0900 – 86 62 of kijk op www.carinova.nl. De kosten zijn 114,95 euro. Leden van het Carinova servicepakket betalen 99,95 euro .

Zwangerschapsyoga is een vorm van zwangerschapsbegeleiding. De lessen bestaan onder andere uit losmaakoefeningen, houdingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage en ontspanning- soefeningen. Men krijgt informatie over de zwangerschap en de bevalling en over de rol van de partner. Tevens leert men omgaan met pijn, onrust of angst.

Het aanvoelend vermogen en het vertrouwen worden ontwikkeld. Het contact maken met de baby in de buik is ook een onderdeel van de lessen. Er is ruimte voor vragen en opmerkingen en ervaringen delen met andere deelnemers.

Voor wie is de cursus bedoeld? De cursus is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf de zevende maand van de zwangerschap. Er zijn twee cursusavonden bestemd voor de partner of iemand anders die nauw betrokken is bij de zwangerschap en de bevalling. Voor meer informatie over Carinova www.carinova.nl.

Ook houdt Carinova de cursus ‘Fit en actief zwanger’. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten voor de bevalling en twee bijeenkomsten na de bevalling. Voor meer informatie en opgave Carinova, telefoon 0900 – 86 62 of kijk op www.carinova.nl. De kosten zijn 114,95 euro . Leden van het Carinova servicepakket betalen 99,95 euro.

De zwangerschapscursus ‘Fit en actief zwanger’ is een vorm van zwangerschapsbegeleiding.

Tijdens de cursus bereidt men zich voor op de veranderingen in het lichaam die optreden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De cursus bestaat uit het doen van oefeningen zoals: houdingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, losmaakoefeningen en ontspanningsoefeningen. De bedoeling van de oefeningen is een goede beheersing van de spieren en een optimale conditie voor de bevalling te krijgen.

Voor wie is de cursus bedoeld? De cursus is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf de zevende maand van de zwangerschap. Er is één cursusavond bestemd voor de partner of iemand anders die nauw betrokken is bij de zwangerschap en de bevalling. Voor meer informatie www.carinova.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.