Home / archiefcentraal / workshop sjaalknooptechniek vechtgenotenhuis

workshop sjaalknooptechniek vechtgenotenhuis

Goede kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Je voelt je er niet alleen beter door, maar het bepaalt ook voor een groot gedeelte de indruk die je op anderen achter laat. Elsbeth Kruidhof is kledingstijladviseuse en zij komt dinsdag 5 april naar het Vechtgenotenhuis om een workshop sjaalknooptechniek te geven.

Opgave minimaal twee dagen vooraf . Minimaal drie gasten. Aanvang 14.00 uur. Vechtgenotenhuis, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl. 06-39032263 vechtgenoten@live.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.