Home / archiefcentraal / workshop sieraden maken van glaskralen

workshop sieraden maken van glaskralen

Op dinsdag 15 maart a.s. organiseert Landstede Welzijn Lemelerveld een workshop sieraden maken van glaskralen door Dianne Hogenkamp. Deze avond kunt u uw eigen sieraden maken. Een ketting en een armband.

De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 64, Lemelerveld. Er is nog plaats. Wilt u hieraan meedoen dan kunt u zich per mail opgeven bij gerda@heinkoenjer.nl of 0572-372391. Opgave voor 1 maart.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.