winnaars 10e schoolhandbaltoernooi bekend

Het toernooi werd met 22 teams gespeeld; alle basisscholen in Dalfsen, Ankum, Hoonhorst en Emmen deden mee. Dit jaar werd daar ook Nieuwebrug (Ommen) aan toegevoegd.

Na het spelen van alle poulewedstrijden door 220 kinderen, volgden de finalewedstrijden. Bij de meisjes won De Carrousel uit Dalfsen met 11-5 van De Bonte Stegge uit Dalfsen. Bij de jongens zegevierde De Bonte Stegge door met 9-2 te winnen van De Carrousel.

De winnende teams ontvingen van wethouder Von Martels de wisselbokaal en spelen op 18 mei de regiofinale schoolhandbal in De Trefkoele te Dalfsen. De Fair-play bokaal is gewonnen door de meisjes van de Nieuwebrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.