Home / archiefcentraal / wie gaan naar kaunas in litouwen

wie gaan naar kaunas in litouwen

De leerlingen hebben een uitgebreide sollicitatieprocedure doorlopen, waarbij zij onder andere in een brief hun motivatie moesten schrijven waarom juist hij/zij in aanmerking komt om de jongeren uit Ommen te vertegenwoordigen tijdens de Hanzedagen. Deze brief moest in het Nederlands, Duits en Engels. Daarnaast moesten de kandidaten een presentatie geven over de Hanzedagen en een sollicitatiegesprek voeren in verschillende talen.

De Hanzedagen worden dit jaar gehouden van 19 tot en met 22 mei 2011. Dit jaar neemt de gemeente Ommen alleen deel aan de Jeugdhanze. Twee leerlingen en een docent reizen in mei af naar het pittoreske Kaunas in Litouwen. Meer informatie over de Hanzedagen leest u op www.hanzakaunas.lt.

De bekendmaking van de leerlingen die deelnemen aan de Jeugdhanze is op maandag 7 maart om 11.30 uur in het Vechtdal College, Strangeweg 25 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.