Home / archiefcentraal / wegens succes herhaald gravitish

wegens succes herhaald gravitish

De dansers en acrobaten van ISH beleven in Ommen de generale repetitie van hun nieuwste voorstelling GravitISH, die op 13 maart in première gaat in de Meervaart in Amsterdam.

ISH noemt GravitISH het ultieme hiphop experience: ‘Breakdance, modern dance en hiphop tarten elk op hun eigen manier de wetten van de zwaartekracht. De zwaartekracht trekt je naar beneden, terwijl je het verlangen hebt om weg te vliegen.

Maar tegelijkertijd is er ook de angst om neer te storten. In deze ultimate hiphop dance experience worden de grenzen van deze natuurkracht opgezocht. De zes ISH-performers geloven niet meer in de wetten van de zwaartekracht. We maken onze eigen wetten wel en stellen onze eigen natuurkracht samen!’, aldus ISH.

Een VJ zorgt voor bewegend toneelbeeld. Met enorme energie en drive, stunts, dans en acrobatiek zorgt ISH voor spektakel, waarin verschillende stijlen elkaar in sneltreinvaart afwisselen.

Kijk voor meer informatie en de trailer van GravitISHop www.balls.nl. Voor meer informatie en/of het kopen van kaarten à € 10,- op www.theatercarrousel.nl, mail naar kaartverkoop@theatercarrousel.nl

of bel met 06-20691091 De kassa is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.