wedstrijdverslagen de hypotheekgroep flash

De Nieuwleusense dames gingen wat afwachtend van start. Veracles maakte hier gretig gebruik van wat voor hen in een vrij gemakkelijke setwinst resulteerde (19-25). De tweede set bood Flash meer tegenstand en kregen de dames uit Groningen het zichtbaar moeilijk. Toch wist Veracles de set weer naar zich toe te trekken (20-25).

De dames van Flash hadden hun zinnen op de volgende set gezet. Een lange voorsprong bij Flash werd helaas toch weer afgebroken. Aan het eind van de set wist Flash het niet af te maken. Veracles trok aan het langste eind en won met 23-25.

In de vierde set was het Flash wat de scepter zwaaide. De dames van Veracles leken nergens meer te zijn. Waar bij Nieuwleusen ineens alles lukte, ging bij Veracles alles mis. Flash won de laatste set dan ook verdienstelijk met 25-14.

Aanstaande zaterdag spelen de dames van De Hypotheekgroep-Flash om 15.30 uur uit tegen Ritola dames 1.

Ook de heren kwamen zaterdag in actie. Ze traden aan tegen het derde van studentenvereniging Donitas uit Groningen.

Flash startte gretig, en met goed en verzorgd volleybal werd Donitas aangepakt. Met name blokkerend werden de nodige punten verzameld. Deze set werd ruim gewonnen met 19-25. Gedurende de tweede set voerde Donitas de servicedruk aanzienlijk op, waardoor Flash passend steeds meer onder druk kwam te staan.

Ook in de derde set had Flash moeite met de service van de studenten. De ingebrachte spelverdeler Michiel Veldman kon mede hierdoor te weinig spreiding in de aanval leggen. De tweede en derde set werden respectievelijk met 25-18 en 25-22 verloren.

De vierde set leken de heren er niet meer in te geloven. Alle onderdelen van het volleybal waren ver onder de maat. Donitas trok deze set simpel naar zich toe met 24-14. De heren uit Nieuwleusen waren niet in staat om het hoge niveau van de eerste set vast te houden met een 3-1 nederlaag tot gevolg.

Aanstaande zaterdag neemt Flash het op tegen Side Out 2 uit Slagharen. De heren kunnen vanaf deze wedstrijd tot aan het eind van het seizoen niet meer beschikken over diagonaalspeler Arne van de Hoek. Hij gaat drie maanden reizen nu hij zijn studie aan het Windesheim succesvol heeft afgerond. In augustus voegt hij zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer bij de selectie onder de nieuwe trainster Nicoline de Vries uit Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.