Home / archiefcentraal / wederom kunstfabriek in ommen

wederom kunstfabriek in ommen

In het weekend van 9 en 10 april zal de voormalige garage van van Leussen wederom het toneel zijn van ruim twintig werkende en exposerende kunstenaars. Vorig jaar in de herfstvakantie trok dit evenement, georganiseerd door de werkgroep Omm’ zien Kunst, een grote hoeveelheid bezoekers.

Deze keer is het mogelijk om ook zelf aan het werk te gaan bij de diverse kunstenaars. Uiteraard tegen een kleine vergoeding.De ruimte wordt net als de vorige keer, gratis beschikbaar gesteld door de gemeente Ommen. De entree is gratis, en is koffie en thee. Locatie van de Kunstfabriek is Haven Oost 36 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.