Home / archiefcentraal / vrouw raakt licht gewond bij verkeersongeval

vrouw raakt licht gewond bij verkeersongeval

De door deze aanrijding geopende airbags van haar auto belemmerden haar uitzicht. Zij probeerde de rechter berm te ontwijken, stuurde bij en botste toen tegen een tweede tegemoetkomende auto. Daarna belandde ze in de linker bermsloot. Door de botsing met de tweede vrachtwagen liep daar een band vanaf, die vervolgens een tegemoetkomende personenauto raakte.

De vrouw uit Zuidwolde werd op de plaats van het ongeval behandeld door ambulancepersoneel. Beide personenauto’s moesten worden afgesleept. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.