vrouw achter het stuur de twingo

Autoreclames. Het wordt allemaal zo mooi verteld en zo prachtig in beeld gebracht. Wanneer je het moet geloven, is elk nieuw type van ieder merk dè auto van onze dromen.

Niet te groot niet te klein, niet te extreem, maar ook niet te gewoon. De Renault Twingo is een auto die bij iedereen past. Verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren en een ruime keus in decoratiestickers, kan men deze auto snel een persoonlijk tintje geven. Stoer met blokken of strepen of vrouwelijk met een klaprozenstriping.

Dankzij de extra brede deur, is het instappen in de Twingo gemakkelijk, ook wanneer je achterin moet zijn. Het dashbord voelt stevig en bevat een aantal handige opbergvakken waarin belangrijke spullen als telefoon, parkeerkaart, TomTom en lipstick snel en gemakkelijk terug te vinden zijn. Er prettig is de radiobediening aan het stuur van de auto, waardoor je minder snel onverwachte zwiepers naar links of naar rechts maakt bij het zoeken naar een leuke zender. De auto is onverwachts ruim, ook lange mensen kunnen op de voorstoelen hun benen gemakkelijk kwijt.

Wanneer de stoelen op de achterbank in hun normale positie staan, valt ook de ruimte achterin reuze mee. De achterbank bestaat uit twee stoelen, die ieder afzonderlijk naar voren geschoven kunnen worden, waardoor de kofferbak in een handomdraai een flink stuk aan ruimte wint. Dankzij een eenvoudig inklapbaarsysteem van de achterstoelen, is de kofferruimte snel en eenvoudig uit te breiden, waardoor zelfs grote pakketten of lange voorwerpen handig meegenomen kunnen worden. De Twingo rijdt soepel en is vanwege haar compacte vorm gemakkelijk wendbaar. Fileparkeren vormt daardoor geen enkel probleem.

De Twingo trekt snel op, waardoor inhalen niet veel moeite kost. De motor is niet echt geruisloos te noemen, maar praten en bellen lukt prima in deze auto. Voordeel van een wat minder stille motor is dat je automatisch wat minder hard gaat rijden en dus minder kans hebt op bekeuringen. Qua zuinigheid mogen we over de Twingo niet klagen, met ruim 1 op 20 rijd je ondanks de stijgende benzineprijzen nog steeds niet echt heel erg duur. Conclusie: als gezinsauto is de Twingo te klein, maar als tweede autootje bestemd voor woon-werkverkeer, boodschappen en het halen en brengen van kinderen, is de Twingo een gemakkelijke wagen. Dit in combinatie met de scherpe aankoopprijs en het brandstofgebruik zorgt voor een 8,8.

Brandstof benzine

Maximaal vermogen 75 Pk

Energielabel A

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.