voorlichtingsbijeenkomst onrust in het darmkanaal

De meest voorkomende darmkwalen zijn de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa.

In Nederland schat men het aantal patiënten met Crohn en colitis ulcerosa op ruim 40.000. Ziekenhuis en patiëntenvereniging verwachten met de voorlichtingsbijeenkomst ‘Onrust in het darmkanaal’ een groot publiek te kunnen bereiken. Sprekers zijn de heer Abhilakh Missier, internist en de heer Thürnau, maag-darm-lever arts, beiden werkzaam in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Zij zullen vertellen over de diagnose en de behandeling. Ook zijn er een diëtiste en een verpleegkundige met kennis van deze ziekten aanwezig.

Na de pauze zullen beide artsen, de diëtiste en de verpleegkundige uw vragen beantwoorden.

Aanmelden

De voorlichtingsbijeenkomst “Onrust in het darmkanaal” vindt plaats op woensdag 6 april 2011 van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg. Aanmelden kan via (0348) 42 07 80 (Servicebureau CCUVN) of e-mail naar info@crohn-colitis.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.