voorjaarssamenzangavond in wh zwart hal

De WH Zwart Hal in Lemelerveld presenteert op zaterdagavond 19 maart een ‘Voorjaarssamenzangavond’. De WH Zwart Hal krijgt deze avond bezoek uit Urk. Het gaat om baritonzanger Piet Baarssen, zijn dochters Alice (zang) en Geke (gitaar) en Jan Glastra op mondorgel. Ad Huetink bespeelt het orgel. Er wordt deze avond uit diverse bundels gezongen. De opbrengst is bestemd voor enkele charitatieve projecten.

Belangstellenden dienen wel kaarten te reserveren voor deze avond. Dat kan op tel: 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 9 euro, inclusief koffie, een hapje en een drankje, kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen. Aanvang is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.