Home / archiefcentraal / voorjaarsconcert van ommermannenkoor

voorjaarsconcert van ommermannenkoor

Niet zomaar een concert maar een concert met een heel afwisselend repertoire. Fantastische nummers worden ten gehore gebracht welke het Ommermannenkoor vorig jaar op hun festival ook graag ten gehore hadden gebracht, zullen met begeleiding op Piano door dirigent Gezinus M Veldman, op drums door Jos van Elburg, met doedelzak door Rob van Beekum een extra dimensie krijgen.

Een Hollandse stampot, Ommer Mannenkoor Blues, Mull of Kintyre, Conquest of Paradise of het Adiemus en Delilah staan op het programma. Bariton Ard Kamphuis zal ook zijn bijdrage leveren. Dirigent Gezinus M Veldman heeft verschillende argementen gemaakt, en onder zijn bezielde leiding heeft het koor zich enorm ontwikkeld. Henny Greevink zal als leady speaker optreden en de achtergronden en uitleg geven van het geen gebracht word.

Kaarten zijn in voorverkoop voor 10 euro af te halen bij Bruna, Primera en De Fakkel in Ommen. Aan de kassa kosten deze kaarten 12,50 euro.

.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.