Home / archiefcentraal / voorjaarsconcert ommermannenkoor

voorjaarsconcert ommermannenkoor

Het concert wordt begeleidt op piano door dirigent Gezinus M. Veldman, op de drums door Jos van Elburg en zal met doedelzak door Rob van Beekum een extra dimensie krijgen.

Een Hollandse stampot van het Ommer Mannenkoor Blues, Mull of Kintyre, Conquest of Paradise of het Adiemus en Delilah staan op het programma. Bariton Ard Kamphuis zal ook zijn bijdrage leveren. Dirigent Gezinus M. Veldman heeft verschillende argementen gemaakt, onder zijn bezielde leiding heeft het koor zich enorm ontwikkeld. Het zal een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Henny Greevink gaat als leady speaker optreden. Kaarten zijn in voorverkoop voor 10,00 af te halen bij Bruna, Primera en De Fakkel in Ommen. Aan de kassa kosten deze 12,50 euro. De avond begint om 20.00 uur aan de Brouwerstraat 23 in Ommen.

.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / voorjaarsconcert ommermannenkoor

voorjaarsconcert ommermannenkoor

Ook op piano is Gezinus M. Veldman van een ongekend hoog niveau en deze bezieling weet hij op een fantastische manier over te brengen op de mannen van het koor.

Medewerking aan dit concert geven bariton Ard Kamphuis, Jos van Elburg op drums en Rob van Beekum op doedelzak. Het programma wordt gepresenteerd door lady speaker Henny Greevink. Door de medewerking van drum en doedelzak en piano begeleiding van Gezinus krijgen verschillende nummers een extra dimensie.

Het concert wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, Bouwstraat 23 in Ommen. Kaarten zijn in de voorverkoop 10 euro en aan de kassa 12,50 euro. Voorverkoop bij Boekhandel Bruna, Primera en De Fakkel in Ommen. Ook via de site van het Ommer Mannenkoor zijn de kaarten te bestellen, www.ommermannenkoor.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.