voorjaarsconcert ommermannenkoor

Het concert wordt begeleidt op piano door dirigent Gezinus M. Veldman, op de drums door Jos van Elburg en zal met doedelzak door Rob van Beekum een extra dimensie krijgen.

Een Hollandse stampot van het Ommer Mannenkoor Blues, Mull of Kintyre, Conquest of Paradise of het Adiemus en Delilah staan op het programma. Bariton Ard Kamphuis zal ook zijn bijdrage leveren. Dirigent Gezinus M. Veldman heeft verschillende argementen gemaakt, onder zijn bezielde leiding heeft het koor zich enorm ontwikkeld. Het zal een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Henny Greevink gaat als leady speaker optreden. Kaarten zijn in voorverkoop voor 10,00 af te halen bij Bruna, Primera en De Fakkel in Ommen. Aan de kassa kosten deze 12,50 euro. De avond begint om 20.00 uur aan de Brouwerstraat 23 in Ommen.

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.