voordelige rijbewijskeuringen voor senioren

Voor automobilisten uit Ommen en omgeving die een makkelijke en voordelige manier zoeken, organiseert Regelzorg maandelijks een keuringsdag in Kerkelijk centrum De Kern in Ommen. De kosten bedragen slechts 35 euro. Regelzorg organiseert overigens rijbewijskeuringen doorheel Nederland op meer dan 170 locaties, in nauwe samenwerking met daartoe bevoegde artsen. Een afspraak maken kan tijdens kantooruren met het landelijkeafsprakenbureau van Regelzorg, via 088 – 23 23 300 of via www.regelzorg.nl

Ook automobilisten onder de 70 jaar die om medische redenenvoor het B/E rijbewijs gekeurd moeten worden, kunnen bij Regelzorg terecht. Bezitters of aanvragers van een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) kunnen elders in de regio terecht, voor maximaal 55 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.