Home / archiefcentraal / voorbereidingen 21e dutch open van start

voorbereidingen 21e dutch open van start

Het twee dagen durende vechtsportevenement voor de disciplines Judo, Karate en Sambo voor het Dutch Open 2011. Budo Promotion Ommen heeft zich al enkele maanden gestort op de organisatie van het toernooi in de Trefkoele in Dalfsen. Daar waar zo’n duizend deelnemers zullen strijden voor een ereplaats op het podium, vele deelnemers uit verschillende uithoeken van de wereld zullen vertegenwoordigd zijn tijdens deze dagen. Landen als Rusland, Griekenland, Litouwen, Jordanië en Hongarije hebben zich ingeschreven om aan het Dutch Open deel te nemen.

Ook dit jaar wordt wederom het Dutch Open Combat-Sambo gehouden op vrijdag 18 maart en gaat om 9.30 uur van start. Naast het Combat-Sambo is er op de vrijdag ook het gewone Sambo te aanschouwen. Sambo is een Russische krijgskunst en kan vergeleken worden met het Judo en diverse worsteltechnieken.

Burgemeester Kok uit Ommen opent het vechtsportevenement op zaterdag 19 maart om 9.00 uur. Verdeeld over twee hallen zullen de judoka’s en de karateka’s zich van hun beste kant laten zien. Meer informatie betreffende het Dutch Open 2011 en de vechtsporten is te vinden op www.emsland-ommen.nl en www.sambo-nederland.nl

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.