Home / archiefcentraal / volleybaldames de bevers krabbelen omhoog

volleybaldames de bevers krabbelen omhoog

Afgelopen weekend wisten de dames uit Lemelerveld tegen TFM/DOK uit Dwingeloo de maximale winst binnen te slepen. De Bevers strijden nog steeds tegen degradatie en voor hen is elke behaalde punt cruciaal.

Het wedstijdgeluk was de dames uit Lemelerveld afgelopen zaterdag goed gezind. De eerste punt was al gelijk voor de Bevers. Vanaf het beginsignaal wist de Bevers haar tegenstander op achterstand te houden. Met matig spel wonnen de Lemelervelders de eerste en de tweede set met 18-25.

In de derde set kregen de Beverdames het moeilijker. Ze wisten hun spel slecht vast te houden, de aanval was te soft en de verdediging te traag. Het thuisspelende team wist met een moeilijke service snel op voorsprong te komen. De Bevers hervatte zich en kon de achterstand omzetten in een winst van 23-25. De laatste set haalden de dames uit Lemelerveld binnen met een eindstand van 21-25.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.