Home / archiefcentraal / volleybal heren verliezen goede streekderby

volleybal heren verliezen goede streekderby

Met Ramon Meijerink uit het tweede team in de basis begon Flash redelijk aan de wedstrijd. De eerste set ging lang gelijk op, maar aan het einde van de eerste set bleken de gasten wat daadkrachtiger. De eerste set ging met 21-25 naar Side Out. De tweede set was een kopie van de eerste en deze ging daarmee ook naar de gasten met 20-25 In de derde set werd door trainer Ewald van Unen gewisseld, wat goed uitpakte. Deze set werd vanaf het begin van de set door Flash gedomineerd en ging met 25-22 naar Nieuwleusen.

De laatste set begon Flash slecht. Side Out liep in een korte tijd uit naar een voorsprong van 12-20. Maar door een sterke serviceserie aan het einde van de vierde set, werd het puntenverschil teruggebracht. Op een 25-26 stand voor Side Out was het geluk aan de kant van de gasten en op deze manier werd de wedstrijd beslist in een 1-3 nederlaag voor De Hypotheekgroep-Flash.

Volgende week spelen de heren uit Nieuwleusen een uitwedstrijd tegen DIO Oosterwolde. Een tegenstander die een paar weken geleden in Nieuwleusen nog gemakkelijk aan de kant werd gezet, maar waar de uitwedstrijd altijd vele malen lastiger is.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.