Home / archiefcentraal / volle bak intertoys schoolvolleybaltoernooi

volle bak intertoys schoolvolleybaltoernooi

“Met een dergelijk aantal teams is het bijna onbegonnen werk, maar we gaan net als de deelnemers de uitdaging vol aan. Natuurlijk betreuren we het niet kunnen plaatsen van nog eens twee teams. Het geeft daarmee wel de ongekende populariteit aan van het jaarlijks terugkerende toernooi”.

Om vervolgens de impact nog een duidelijk te maken met de bijna achteloze opmerking “Dit jaar zijn er 68 wedstrijden nodig om alle beslissingen te forceren” aldus Greetje Leuninge van Volco. Naast de ongetwijfeld felle maar vooral ook plezierige strijd om de wisselbeker strijden teams voor nóg een hoofdprijs. Deze editie word namelijk ook een mascottewedstrijd aan het programma toegevoegd.

Een deskundige jury zal gedurende het toernooi de mascottes aan een inspectie onderwerpen. De eerste wedstrijden beginnen om 13.30, waarna de poulewinnaars verder spelen om de bovenste vier plaatsen. Teams met net iets minder geluk strijden om plaats vijf tot en met acht.

Om 16.45 beginnen de finales en is een klein kwartiertje later duidelijk of de St. Bernardusschool haar titel heeft weten te prolongeren of dat een andere school de titel Schoolvolleybalkampioen van Ommen mag noemen. Meer informatie is te vinden op volco-ommen.nl

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.