Home / archiefcentraal / volco pakt toch nog set in hoogeveen

volco pakt toch nog set in hoogeveen

Veracles was de laatste horde op weg naar de eindronde die nu dus vanaf de tribune bekeken kan worden. Het was maar de vraag of die domper in de wedstrijd tegen titelkandidaat Olhaco verwerkt zou zijn. Met hoop noch verwachting werd de reis aanvaart en als na twee sets de ploeg uit Ommen op een 2-0 achterstand staat geeft niemand nog maar één kans voor de ploeg van Jolanda Logtenberg die wederom in een fantasie-opstelling aan de start verscheen.

Maar in de derde set recht Volco de rug, laat zien waartoe het in staat is en neemt een voorsprong die nog wel weer door de Hoogeveense ploeg wordt weggepoetst, maar een tweede tussensprint komt Olhaco niet meer te boven en is het Olhaco dat duidelijk de onderliggende partij is. De vierde set gaat het lang gelijk op en is na een meer spannende dan goede wedstrijd Hoogeveen dat met de winst in de wedstrijd aan de haal gaat.

Aanstaande zaterdag speelt Volco weer een thuiswedstrijd en wel tegen de Meeuwen. Onlangs werd de inhaalwedstrijd tegen deze ploeg uit Zuidhorn met 3-2 gewonnen dus er lijken op voorhand mogelijkheden. Meer informatie over volco is te vinden op www.volco-ommen.nl

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.