Home / archiefcentraal / vierde nederlaag op rij voor dalfsen

vierde nederlaag op rij voor dalfsen

Beide ploegen begonnen met zestien punten uit veertien duels aan deze wedstrijd. De thuisclub nam het initiatief, terwijl Dalfsen op de counter speelde. Haarle scoorde uit een van de vele scherpe corners de openingstreffer. De vrij gelopen spits Erik Westendorp kopte de 1-0 binnen. Nog voor te thee kwam Dalfsen weer op gelijke hoogte. Werner Snel rondde een vrije trap van Martijn Huizing koppend af. Op slag van rust slaagde laatste man Koen Sloot er nog bijna in Dalfsen op voorsprong te zetten maar zijn inzet miste het doel.

In de tweede helft troefde het fysiek sterke Haarle de bezoekers op alle fronten af. Daarbij kreeg het de hulp van scheidsrechter Niels van der Wal. Bij de 2-1 zag hij een handsbal van Haarle over het hoofd, terwijl hij bij de 3-1 niet floot voor het hinderen van keeper Mark Knol waardoor een corner in één keer achter de Dalfser doelman verdween. Uit opnieuw een dood spelmoment bepaalde Haarle de eindstand uiteindelijk op 4-1.

Komende zondag komt Dalfsen in actie tegen Dedemsvaart. Het duel op sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.