vier mannen aangehouden na woninginbraak

Kort na de melding kon één man in het centrum van de stad aangehouden worden. Later werden met behulp van onder andere diensthonden en een politiehelikopter de andere drie mannen aangehouden en de vluchtauto in beslaggenomen. De juiste identiteit van de mannen (met een Oost-Europees uiterlijk) is nog niet vastgesteld.

In totaal namen zo’n vijftien politiemensen deel aan de opsporing en aanhouding van het viertal. Aanvankelijk kwam er bericht dat er sprake zou zijn van een overval op een winkel. Ook over de aard en omvang van de buit is op dit moment nog niets geregistreerd. Naar het viertal dat is ingesloten wordt een onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.