Home / archiefcentraal / verwenmiddag shiatsumassage

verwenmiddag shiatsumassage

Op donderdagmiddag 7 april kunt u zich in het Vechtgenotenhuis heerlijk laten verwennen door Ella Dorgelo met een ontspannende drukpuntsgewijze massage van kruin tot tenen. Door middel van zeer zachte aanraking geeft deze massage diepe ontspanning.

Opgave minimaal twee dagen vooraf. Kosten 2,50 euro per persoon, maximaal vier gasten. Aanvang 14.00 uur. vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.