Home / archiefcentraal / verfvoordeelhal geeft kleur aan ommen

verfvoordeelhal geeft kleur aan ommen

Dus waagde hij de sprong en opende deze week in Ommen een verfwinkel op West 5.

Kwaliteitsverven en schildersbenodigdheden voor bodemprijzen, dat is wat Aan ‘t Rot wil bieden in de Verfvoordeelhal. “De hoofdmoot wordt Sikkens. Doordat wij groot inkopen, kunnen we deze verf met zo’n dertig procent korting aanbieden”, vertelt hij. “Daarnaast hebben we Tengo verfbeitsen in huis en eerste klas glasweefselbehang.” Volgens Aan ‘t Rot is met name het glasweefsel dat hij heeft, van topkwaliteit. “Dit is een product waarin heel veel verschil zit en dat merk je bij het plakken. Ons glasweefsel is voorgesausd. Dat plakt niet alleen prettig, maar scheelt ook minstens één laag sauzen.”

Afkomstig uit Bergentheim is de ondernemer blij dat hij een geschikte locatie in Ommen heeft kunnen vinden. “Ik heb gezocht naar een grote ruimte op een centrale plek met voldoende parkeerruimte. Dat heb ik hier gevonden. West 5 ligt vrijwel aan de afrit van de N48. Dat betekent dat ik snel bereikbaar ben voor mensen uit deze regio.”

Hoewel hij met een beperkt aantal merken werkt, kan hij ook andere merken leveren op bestelling. “Om welke hoeveelheid of merk het ook gaat, ik kan alles leveren, zowel aan professionele bedrijven als aan de doe-het-zelver”, vertelt hij. Om de particulier nog beter te kunnen adviseren gaat hij binnenkort samenwerken met een binnenhuisadviseur. Openingstijden dinsdag tot en met donderdag van 9.00 – 18.00 uur, vrijdag van 9.00 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.