Home / archiefcentraal / vechtgenotenrit zaterdag 28 mei 2011

vechtgenotenrit zaterdag 28 mei 2011

In Ommen en omstreken is het Vechtgenotenhuis, het inloophuis voor kankerpatiënten, inmiddels een begrip. De Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis in Ommen spant zich bij voortduring in om het Vechtgenotenhuis en de organisatie er omheen behulpzaam te zijn.

Op 28 mei 2011 organiseert de Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis de Vechtgenotenrit. Dit is een (zijspan)motortoertocht voor kinderen die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor kinderen die hier in hun directe omgeving (broertje/zusje/vader/moeder) mee te maken hebben (gehad). Het kind staat centraal bij dit evenement en krijgt een leuke dag aangeboden.

De (zijspan)motortoertocht start bij het Vechtgenotenhuis en voert de kinderen via mooie route naar het motormuseum van Max Middelbosch in Raalte. Na deze tussenstop voert de terugrit de (zijspan)motoren via het centrum van Ommen terug naar het Vechtgenotenhuis. Bij het Vechtgenotenhuis worden diverse zaken georganiseerd als nevenprogramma. Zeker zijn optredens van Magic John, diverse traildemonstraties en een motorshow door Parijs-Dakar coureur Frans Verhoeven.

De verdere invulling van het nevenprogramma vind de komende maanden plaats. Aan het eind van de dag worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken en dergelijke. Iedereen is van harte welkom dit nevenprogramma bij te wonen om zo kennis te maken met het Vechtgenotenhuis en de Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis!

Inmiddels zijn er tweeëntwintig kinderen aangemeld om deel te nemen aan de Vechtgenotenrit, maar er is plaatst voor ruim vijftig kinderen. Dus kent u kinderen die in aanmerking komen? Stuur daartoe een mail naar robertflorijn@kpnmail.nl en het door u en/of het door u voorgedragen kind ontvangt per mail bericht. Het Vechtgenotenhuis rekent op uw support.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.