van dijk sluit verkiezingscampagne af

Arno vertelt: “De heer Wientjes is uitgeroepen tot meest invloedrijke man van Nederland en bovendien kiesgerechtigde in Overijssel als inwoner van Ommen. Daarom leek het mij nuttig en bovendien leuk om mijn kandidatuur en motto onder zijn aandacht te brengen.”

Arno is werkzaam bij MKB-Nederland. In zijn functie als programmamanager wijkeconomie komt hij met regelmaat in het gezamenlijke kantoor van de werkgeversorganisaties in de Malietoren in Den Haag. Zodoende kon hij dus gemakkelijk een afspraak maken met de heer Wientjes.

Arno sloot met de overhandiging zijn persoonlijke verkiezingscampagne af. Zijn motto is: Samen sterk voor een Bedrijvig, Bruisend en Betrokken Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.