Home / archiefcentraal / usv nieuwleusen moeizaam langs lettele

usv nieuwleusen moeizaam langs lettele

De mannen uit Nieuwleusen konden de matheid niet van zich afschudden en stonden na precies een half uur weer achter. Doelman Daniël Kreileman werd verrast door een vrije trap van Stijn Aarnink vanaf de zijlijn (1-2). De ontevreden USV trainer Joshua Nijlant nam in de rust geen halve maatregelen en zette al zijn wisselspelers in.

In de 49e minuut kwam USV langszij. Ron Meijerink promoveerde een corner in één keer tot doelpunt (2-2). Daarna zakte USV weer weg en Lettele kreeg steeds meer het idee dat er wat te halen viel in de strijd tegen degradatie. USV slaagde er maar niet in de Lettele defensie onder leiding van de robuuste Patrick Daggenvoorde in verlegenheid te brengen. Door een zeldzame opleving in de 89e minuut bleven de punten toch op sportpark Hulsterlanden. Een voorzet van Ron Meijerink werd schitterend via de onderkant van de lat afgerond door Aaron voor ’t Hekke (3-2). De wonderschone treffer van de linkerspits was het eenzame hoogtepunt van een erg tamme voetbalmiddag.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.