uitbreidingsmogelijkheden vechtgenotenhuis

Naast een kopje koffie, een luisterend oor of het meedoen aan een activiteit kunnen bezoekers van het Vechtgenotenhuis nu ook een kijkje nemen in de nieuwe mediatheek. Dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers tijdens NL DOET, is een nieuwe boekenkast ingericht waarin boeken te vinden zijn van lotgenoten, magazines van patiëntenverenigingen en andere relevante literatuur en folders.

De entree tot de prachtige 18e eeuwse boerderij is opgefrist door een stralend schoon toegangsbord en een nieuwe vlag in top. In het inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten is ruimte gecreëerd voor een kinderhoek. In juni aanstaande zal het Vechtgenotenhuis starten met activiteiten voor kinderen die op welke manier dan ook met kanker te maken hebben. Bij voldoende interesse zal ook voor jongeren een groep van start gaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vechtgenotenhuis.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl, vechtgenoten@live.nl, 06-39032263. Voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.