tweemaal klucht door seniorentoneel swol

Het seniorentoneel-SWOL zal in zaal Reimink in Lemelerveld tweemaal de klucht ‘Wat een kippedrift’, geschreven door H. Jongman, opvoeren. Woensdagmiddag 30 maart om 14.00 uur en donderdagavond 31 maart om 19.30 zullen de acteurs op de planken staan.

Het verhaal gaat over twee broers die op een afgelegen boerderijtje wonen dat ze schandelijk verwaarlozen. Door het meertje dat aan hun land grenst, voelen de boeren, die de vijftig al ruim gepasseerd zijn, zich meer visser dan boer. Dit tot groot verdriet en woede van hun zuster, die geregeld langs komt om haar broers weer eens de les te lezen. Schandelijk zoals het ouderlijk erfdeel wordt verwaarloosd.

Haar gezeur meer dan zat, nemen de broers weer een nieuwe huishoudster in dienst. En die houdt er even flink huis. Zij overvleugelt de broers en zus volkomen en haalt kordaat de bezem door de boerderij. Eerst willen de mannen haar graag weer lozen vanwege haar bemoeizucht, maar later toch ook weer niet. Eigenlijk kunnen ze haar ook niet meer missen. Ze verdwijnt echter na een bewind van drie maanden, maar op een heel ander wijze dan de familie had gedacht.

Voor meer informatie of vragen kan gebeld worden met SWOL, 0572-372882.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.