Home / archiefcentraal / turnsters gvn door naar divisie finales

turnsters gvn door naar divisie finales

Bij de instap behaalden de turnsters net geen podiumplaats. Laura Kouwen werd vierde, Claire Schuurman vijfde, waarbij vooral haar brugoefening grote indruk maakte. Claire behaalde op dit onderdeel de hoogste score. Esme Strijker werd zesde en Fleur Stolte dertiende. Aangezien de turnsters zo hoog geeindigd zijn, liggen er zeker kansen voor de finale.

Al deze vier meisjes zijn door naar de finale die op zaterdag 16 april gehouden zal worden in Nieuwleusen.

Bij de jeugd zat Nieke Albers in een zeer sterk deelnemersveld, en ze kon niet op tegen het niveau van de andere turnsters. Nieke werd eenentwintigste en aangezien er twintig turnsters doorgaan naar de finale zal Nieke niet aan de volgende wedstrijd mogen meedoen. Volgende week 26 maart, zullen negen turnsters die doorgedrongen zijn tot de landelijke wedstrijden afreizen naar Wieringerwerf voor de halve finake NK derde divisie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.