Home / archiefcentraal / turnselectie asc gym en dance in het nieuw

turnselectie asc gym en dance in het nieuw

De meisjes van de selectie, allemaal zo rond de leeftijd van zeven en acht jaar, waren dan ook supertrots in het nieuwe tenue te kunnen deelnemen aan de eerste wedstrijden van dit seizoen.

Op 19 maart deden maar liefst zes meisjes van ASC Gym & Dance mee in Nieuwleusen, waar de wedstrijden damesturnen zevende divisie werden gehouden. Amber Pruim, Fleur van den Brenk, Marlou Pekkeriet, Anouk Brandwacht, Jolien van Vuure en Sandra van Pijkeren lieten, in het nieuwe glimmende blauw, hun oefeningen zien en wisten zich uitstekend staande te houden.

In Instap niveau 12, bestaande uit negenentwintig deelnemers, wisten de achtjarigen Anouk en de Jolien respectievelijk het brons en het zilver op hun naam te zetten. Maar ook de andere meisjes presteerden goed, zodat er in totaal 5 doorgaan naar de finale op 16 april. Ook in het middagdeel was ASC Gym & Dance present. Daar deden Lian van den Brink en Marieke Poppe mee in niveau Senior 8. Alhoewel het geen finaleplaatsen opleverden, lieten zij een goede, stabiele oefening zien.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.