Home / archiefcentraal / totaaltheater met blue dew

totaaltheater met blue dew

Little Whisky Child is in feite totaaltheater: livemuziek, film en performance met de nodige figuranten maken de voorstelling tot meer dan een muziekoptreden. Blue Dew geniet juist ook daardoor nationaal bekendheid. In Little Whisky Child wordt het publiek meegenomen naar het Canada en Amerika van begin negentiende eeuw. Een beklemmend verhaal over dranksmokkel ten tijde van de Amerikaanse drooglegging ontrolt zich op film, terwijl de vier muzikanten van Blue Dew livemuziek spelen. De leden van Blue Dew spelen zelf de rollen in de film, die onder meer in Zweden is opgenomen. Ook deden ruim tachtig figuranten mee.

Het verhaal draait om drie Ierse broers, die emigreren naar het Amerika uit de tijd van de drooglegging in het begin van de vorige eeuw. Hun ouders vinden het een goed plan en alles wordt verkocht om de broers overzee alle kansen te bieden. Maar het loopt niet zoals gedroomd.

Een voorproefje nemen kan op www.bluedew.nl . Kijk voor meer informatie en/of het reserveren van kaarten à 14 euro op www.theatercarrousel.nl , mail naar info@theatercarrousel.nl of bel 06-20691091 of het VVV-kantoor 0529-451638.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.