Home / archiefcentraal / toerclub dalfsen begint aan nieuw seizoen

toerclub dalfsen begint aan nieuw seizoen

De openingsrit naar de omgeving De Wijk was aantrekkelijk genoeg voor ruim 70 fietsers om daarmee te beginnen. Volgens afspraak is de groep in drie snelheidsgroepen opgedeeld. De middelste groep was dermate groot, dat uit veiligheidsoverwegingen deze groep nogmaals werd gesplitst.

Zaterdag 12 maart staat een tocht richting Hardenberg op het programma. Ook nu weer drie groepen van verschillende snelheden. Mensen die een keer mee willen fietsen worden om 14.00 uur verwacht en zijn van harte welkom.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.