Home / archiefcentraal / thema euthanasie bij palliatief cafe soelaas

thema euthanasie bij palliatief cafe soelaas

Tijdens deze avond zullen een huisarts, een predikant en een medewerker van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie) hun visie geven op het thema van deze avond. Ook dit keer belooft het een interessante avond te worden en naast het aanhoren van de informatie, is er voldoende ruimte om vragen te stellen en in de pauze met elkaar door te praten over het thema.

Naast bovengenoemde sprekers zullen ook dit keer een regieverpleegkundige oncologie, een SCEN arts (dit is een speciaal opgeleide en onafhankelijke arts die collega-artsen en patiënten voorziet van Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) , een mantelzorgconsulent van de Vrijwillige Thuiszorg, een geestelijk verzorger en vrijwilligers uit de terminale zorg aanwezig zijn. Daarnaast zijn het Vechtgenotenhuis in Ommen en het Hospice in Hardenberg ook vertegenwoordigd.

Naast de informatie over het genoemde thema is er ook een boekentafel met veel boeken en foldermateriaal op het gebied van de palliatieve zorg en euthanasie. Belangstellenden zijn van harte welkom in palliatief café Soelaas, gehouden in Den Herdenbergher, Oosteinde 32 in Hardenberg. De zaal is open om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie bij binnenkomst en in de pauze

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.