Home / archiefcentraal / terug in de tijd met tribute to the cats

terug in de tijd met tribute to the cats

Zo werd afgelopen jaar ook het concert van de ‘Tribute to the Cats Band’ geïntroduceerd. Na het overweldigende succes van vorig jaar heeft De Trefkoele ook dit jaar de achtmansformatie ‘Tribute tot het Cats Band’ op zaterdag 2 april uitgenodigd voor een avondje nostalgie van de bovenste plank.

Vorig jaar is voor het eerst een concert in deze vorm georganiseerd in De Trefkoele. Dit soort concerten sluiten goed aan bij de doelstelling van het Ontmoetingscentrum. Daarin staat duidelijk dat op deze locatie in Dalfsen mogelijkheden zijn voor sport, cultuur, vrijetijdsbesteding en dat er evenementen voor meerdere doelgroepen kunnen worden georganiseerd.

Met dit evenement zijn de veertigplussers aan de beurt. Deze doelgroep kent de muziek van de beroemde Volendamse formatie van weleer en zullen bij de ‘Tribute to the Cats Band’ opnieuw hun hart kunnen ophalen. Vorig jaar hebben meer dan zeshonderd veertigplussers genoten van de muziek en de show tijdens een optreden van twee keer anderhalf uur.

De heer Heerink van De Trefkoele is trots dat het is gelukt om de band opnieuw naar Dalfsen te halen. Aan het optreden van vorig jaar hebben de bandleden goede herinneringen. Het management en de bandleden waren erg onder de indruk van het prachtige podium en de zaalindeling in De Trefkoele.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.