Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen coacht de coaches

sv nieuwleusen coacht de coaches

De cursusavond is gehouden op initiatief van de begeleiding van de jeugdteams, die graag meer scholing wilden over het coachen van hun teams. Twee teams, het E3 en E4, speelden een onderlinge wedstrijd waarbij het coachen door de coaches Wiljan Pasman en Gert Gosseling nadrukkelijk aan de orde kwam.

De cursisten kregen een goed inzicht hoe ze met de jeugd moeten om gaan, hoe ze de kinderen moeten motiveren en hoe een leid(st)er ze het voetballen bij moet brengen. Voor de S.V. Nieuwleusense begeleiders was het een waardevolle cursusavond.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.