sv dalfsen d1 verrast fc zwolle d2

SV Dalfsen D1-trainer Mark Knol loopt stage bij FC Zwolle vanuit zijn sportopleiding bij Landstede en via hem was deze wedstrijd georganiseerd. De jongens speelden op het hoofdveld en dat was uiteraard een geweldige ervaring voor de 11- en 12-jarigen. Van tevoren werd op de tribune door FC Zwolle-fans al aangegeven dat er “tegen deze 2e klasser toch wel met dubbele cijfers moest worden gewonnen”. Het liep anders.

In het begin van de wedstrijd waren de Dalfser jongens onder de indruk van het stadion en moesten ze wennen aan het hoge tempo waarmee de Zwollenaren voetbalden. Als snel begon Dalfsen zelf ook te voetballen en kwam FC Zwolle onder druk te staan. Ondanks een 1-0 achterstand werd er hard gewerkt en konden de Dalfsenaren met maar liefst een 4-2 voorsprong de kleedkamers in voor de rust.

Na de rust ging Zwolle anders voetballen en dit had resultaat. Uiteindelijk werd de eindstand 5-5 in een spannend slot van de wedstrijd. Goaltjesdief Timo Kapinga, die deze competitie maar liefst al 38 keer het doel voor Dalfsen raakte, was ook dit keer niet te stoppen en scoorde 4 maal. Volgens de technische staf mag SV Dalfsen D1 kan trots zijn op dit resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.