supportersvereniging fc twente groeit gestaag

Een ieder die FC Twente een warm hart toedraagt en wil supporten op welke wijze dan ook is van harte welkom om de ledenvergadering bij te wonen en zijn of haar inbreng te leveren. Ook niet-leden zijn welkom en voor hen is er de mogelijkheid om lid te worden van Den Ham FC Twente Madness.

In de vergadering zullen onder andere de onderwerpen bestuursverkiezingen, de bus-commissie voor vervoer naar wedstrijden en de activiteiten-, sponsor-, en PR-commissie worden behandeld. Verder wordt besproken het spandoek in het stadion, een clubblad en een ledenpas.

Den Ham FC Twente Madness is op 26 november 2010 opgericht en heeft onlangs haar honderste lid, Bart Lindenhovius, mogen inschrijven. Voor de thuiswedstrijd van FC Twente op 12 februari is in De Grolsch Veste een spandoek van zeventien meter lengte door de supportersvereniging opgehangen. Elke uitwedstrijd van FC Twente wordt gezamenlijk bekeken in café De Beuk door veel leden van de supportersvereniging; op verschillende schermen en onder het genot van een hapje en drankje.

De initiatiefnemers Marcel Kroeze, Wim Lindenhovius, Edwin van Beesten, Rick Bolmer, Ruud Veldhuis, Harry en Arjan de Ruiter zijn uitermate tevreden over de voortvarende ontwikkeling en groei van de supportersvereniging. De verwachting is dat er nog veel meer personen, welke FC Twente een warm hart toedragen, lid zullen worden van Den Ham FC Twente Madness.

Aanmelden voor deze vereniging kan via www.denhamfctwentemadness.nl of via info@denhamfctwentemadness.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.