Home / archiefcentraal / succesvolle wedstrijddag voor turnsters okk

succesvolle wedstrijddag voor turnsters okk

Laura Grootens deed mee in niveau tien jeugd. Doordat de voorbereidingen niet optimaal waren bleven er wat punten liggen waardoor er geen finaleplaats bemachtigd kon worden. Daarna kwamen Annieke Boer en Mirjam Olsman in actie. Zij deden mee met junior niveau negen. Hoewel beide oefeningen nog niet voor alle onderdelen perfect waren, behaalden ze toch allebei een finaleplek.

In dezelfde ronde namen ook Willemijn Bezemer en Janine Reurink deel aan de plaatsingswedstrijd, zij kwamen uit in niveau acht. Beiden draaiden een uitstekende wedstrijd en na een aantal toestellen stonden ze eerste en tweede. Vanwege een groot aantal deelnemers was deze groep verdeeld over twee rondes. Daardoor lieten de resultaten lang op zich wachten. Zowel Willemijn als Janine bleken ruimschoots door te zijn naar de finale.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.