succesvol dutch open 2011

Het Dutch Open 2011, een twee dagen durend vechtsportevenement ,vond afgelopen weekend plaats in de Trefkoele in Dalfsen. Het bleek een podium te zijn waar zo’n duizend sporters actief waren in de categorieën Sambo, Combat-Sambo, Hand-to-Hand Fighting, Judo en karate.

Zo’n twintig landen gingen de strijd aan om het ere-metaal. Vertegenwoordigers vanuit Rusland, Oekraïne, Litouwen, Schotland en Amerika waren aanwezig. Het toernooi werd georganiseerd door Budo Promotie Ommen met medewerking van vele vrijwilligers. Burgemeester Kok opende het toernooi door symbolisch op de gong te slaan. Allereerst werd er één minuut stilte gehouden voor Japan die nu niet aanwezig konden zijn vanwege de tsunami.

Sportcentrum Emsland uit Ommen ging de strijd goed aan in verschillende categorieën. In de categorie Judo ging er Brons naar Dennis van Beesten, Gijs Huisjes, Cas Eilert, Daan Schreurs, Ilse Vijn en Noelle Zandman. Zilver was er voor Michel Huetink, Martijn Grootens, Antonie Zandman, Loes Huisjes en Ilse Schepers. Het Goud ging naar Lars Brinkhuis, Robin Verbeek, Aad Zandman, Miranda Dankelman en Nina Zandman.

In de categorie Hand-to-Hand Fighting ging er Goud naar Henk-Jan Ningbers. Verder gingen in de categorie Sambo brons naar Niels van de Vegt. Zilver was er voor Ilse Vijn, Arjan Vijn, Henk-Jan Ningbers en Antonie Zandman. Goud was er voor Miranda Dankelman, Noelle Zandman, Nina Zandman, Robin Verbeek en Aad Zandman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.