Home / archiefcentraal / stuiterbal draagt stokje over

stuiterbal draagt stokje over

Vrijdagochtend overhandigde Michiel de Groot, alias Stuiterbal, de pen aan zijn opvolger Arno van Dijk. In navolging op Stuiterbal zal deze Nieuwleusenaar, werkzaam als programmanager bij MKB Nederland, getrouwd en vader van vier kinderen, de komende weken zijn dromen, gedachten en ideeën delen met de lezers van Vechtdal Centraal. Het afscheid van Stuiterbal is niet definitief, na verloop van tijd zullen de rollen weer worden omgedraaid.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.