Home / archiefcentraal / stekjesmarkt in lemelerveld

stekjesmarkt in lemelerveld

De markt wordt gehouden met gesloten beurs. Elkaar voorzien van mooie nieuwe stekjes en ervaringen uitwisselen is het doel van deze avond. Ook als je zelf niets te ruilen hebt ben je van harte welkom. Er is gezorgd voor ruimte en koffie, opgave vooraf is niet nodig. Locatie: stoep achter het Kulturhus, bij slecht weer is het binnen. Auto’s parkeren op het kroonplein in verband met weinig parkeerplaatsen achter het Kulturhus.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.