sportief wandelen onder goede begeleiding

Voor mensen met een chronische aandoening is de drempel om te bewegen vaak hoger dan bij gezonde mensen, terwijl een gezonde en actieve leefstijl voor hen minstens, zo belangrijk is. Sportief Wandelen onder speciale begeleiding is heel geschikt voor mensen met bijvoorbeeld hartklachten, artrose, reuma, overgewicht, of problemen met luchtwegen.

Henk Weteringe is speciaal opgeleid om op deskundige wijze te kunnen begeleiden, en haakt aan bij de specifieke(begin)situatie en bekijkt de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bij Sportief Wandelen wordt er stevig doorgewandeld, maar met voldoende adem om een gesprek te kunnen voeren. Er is variatie in het wandeltempo en ook de armen doen, als dat kan, actief mee. Het enige wat nodig is bij deze activiteit, is makkelijk zittende kleding en goed zittende schoenen.

De training wordt gegeven op elke dinsdag middag van 16.00 tot 17.00 uur, en onder gediplomeerde leiding van Henk Weteringe. De startplaats is Sportpark ‘Westbroek’ Sportlaan 1 in Ommen. Voor specifieke informatie kan er gebeld worden met Henk Weteringe 0529-453850 of 06-40536089.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.