Home / archiefcentraal / sporters gaan spinnen voor vechtgenotehuis

sporters gaan spinnen voor vechtgenotehuis

De sporters kunnen zich bij de sportschool inschrijven voor de Ride easy bike, Attack bike, Aero bike of één van de andere bikes. Inschrijven kan per uur, twee of zelfs drie of vier uur achter elkaar. Enthousiaste instructeurs zijn helemaal klaar om elk uur een wisselend programma te draaien en om iedereen mee te krijgen naar de top. De reden waarom gekozen is voor het Vechtgenotenhuis is de binding met de vrijwilligers die bij ProfitGym sporten. Vanwege hun enthousiaste, inzet en begeleiding wil de Ommer sportschool het Vechtgenotenhuis graag steunen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.